‘Başkan’dan birlik beraberlik çağrısı..

Ercan Kazaz - Metin Çeker (Copyright: ralliajansi.org)

Ercan Kazaz – Metin Çeker (Copyright: ralliajansi.org)

Dört Temmuz’da Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı olarak seçilen Metin Çeker,  facebook’tan bugün öğle saatlerinde yayınladığı mesajında 2014 sezonu için çalışmalara başlamak gerektiğini söyledi. Çeker, kişisel çatışmalara gidilmeden yapıcı muhalefet halinde spordaki kalitenin artacağını ileri sürdü. Metin Çeker‘in yayımladığı mesaj aynen şöyle;

“Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı olarak seçilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Adaylık başvurusuna karar verdiğim gün yanımda olan, beni destekleyen aileme ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Federasyon Başkanı olarak seçildiğim andan itibaren ben yine sizlerin Metin Abi?si olarak kalacağım. Bu yola çıkarken birlik ve beraberlik içinde çok çalışmamız gerektiğinin altını çizmiştik.”

“Olağanüstü Genel Kurul?da yapmak istediğimiz projelerimizden bahsettik. Şimdi yönetim planımızı ve işletme sistemimizi uygulamaya koymak ve hemen ardından bu sporun içinde yer alan tüm paydaşların öneri ve çözümlerini toplama zamanı. 2014 yılına sadece 5 ay var ama önümüzde yapılması gereken çok işimiz olduğuna göre bir an evvel işe koyulmamız lazım. Bildiğiniz gibi ben çok konuşmak yerine çalışmak taraftarıyım. Kişisel çatışmalara son vererek, yapıcı bir muhalefet yapılması halinde bunun da sporumuza hızla kaliteyi katacağına inanıyorum”

“Sadece bu seçimde değil otomobil sporlarında her zaman benim yanımda olan ve beraber çalıştığımız herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle tebrik mesajlarında yer alan mutluluk ve umut dolu yaklaşımınız beni bundan sonra size ve güveninize layık olmak için daha fazla gayret ve çaba harcaman gerektiği mesajını verdi”

“Sporun içinden gelen ve bu sporda üst düzey yönetici olarak tecrübeleri olan birisini seçerek sizde bu konuda bana destek vermiş oldunuz. Bundan sonrasında sizlerle birlikte otomobil sporlarında başarılar elde edeceğimize inanıyorum ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonun Olağan Üstü Genel Kurul?unu başarı ile geçmesini sağlayan tüm delegeleri kutluyorum ve hazırlık çalışmalarını gerçekleştiren federasyon personeline tekrar teşekkür etmek istiyorum.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top