İzmir’in ‘yeni’ gözdeleri..

130427-EGEASAL-131LER

Bugün Karşıyaka Mavişehir’deki Emin Sürüş Teknikleri parkurunda Ege Asal Motorsport Challenge mücadelesi ilk ilk kez toprağa teker basacak olan Murat 131’ler, dün (cumartesi) ilk kez gün yüzüne çıktılar! İzmirli GT Garege’de hazırlanan 131’lerin ‘farklı renkleri’ de dikkat çekti! Koyu pembe olanı ile bayan yarışçılar, mavi olanı ile erkek yarışçılar, sarı olanı ile ise medya mensupları tarafından kullanılacaklar.

İzmirli duayen rellici Mithat Diker‘in, İzmir ve Ege’de otomobil sporlarını halka indirmek ve kolay erişilebilir bir spor haline getirip yaygınlaştırmak amacıyla iki yılır desteklediği slalom yarışları, bu yıl Ege Asal Metal Challenge adı altında sürdürülüyor. Ege Asal Motorsport’un garajında hazırlanan üç renk 131 sadece slalom yarışlarına katılacak yarışmacıların kullanımına sunulacak.

Gelen yoğun istek sonucu kayıtları 120’de kapatılan Challenge’da ilk 60 yarışmacı bugün parkura çıkacak. 12 Mayıs’taki ikinci grubun da elemeleri tamamlamasından sonra başarılı olanlar asıl yarışmada mücadele edecekler. Yarışmacıların kayıt, araç ve diğer hiç bir konuda tek kuruş masraf yapmadan katılabildikleri Challenge’ın slalom yarışında başarılı olan 4’er bayan ve erkek yarışmacı ise bonus olarak İsabeyli’deki otokros’a yine tek kuruş masraf yapmadan katılabilecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top