Satvet Çiftçi’den flaş bir isim daha; Selim Topaloğlu

9 Kasım?daki federasyon genel kurulundaki seçimde başkanlık için favori gösterilen muhalefet lideri Satvet Çiftçi, seçimi kazanması halinde birlikte iş yapacağı yönetim kurulundaki isimleri açıklamayı sürdürüyor. Çiftçi, bugün yaptığı açıklamada Ankaralı müteahhit Selim Topaloğlu?nun da yönetiminde görev alacağını bildirdi. Topaloğlu, bugünkü federasyonunda da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış, ancak Oyman Atabay ile birlikte aynı gün istifa etmişti. Satvet Çiftçi, Selim Toğlaoğlu?nun yönetim kurulu üyeliği için, bugün yaptığı açıklamada, şunları söyledi;

?Büyük TOSFED için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve proje hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Adaylığımı açıkladığım gün sizlere söz verdiğim gibi, tüm projelerimizi ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi şeffaf bir seçim ortamını sağlamak adına sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Geçen zaman içerisinde gerek ziyaretleriyle, gerekse de telefonla bana ulaşarak desteklerini bildiren dostlarımıza da bu yazı vesilesi ile teşekkürlerimi sunmak istiyorum.”

“Hedefimizde ki TOSFED, yani Büyük TOSFED, tecrübe ve yeni vizyonların bir araya gelmesiyle mümkün. Sporumuzun federe tarihinin başladığı günden beri federasyonumuzda görev yapmış olan Sayın Selim Topaloğlu kendisine götürdüğümüz teklifi kabul ederek bizleri onurlandırdı. Seçilmemiz halinde Sayın Selim Topaloğlu TOSFED Yönetim Kurulu Üyesi görev yapacak. Kendisine ve tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top