Fotoğraf | Ankara Offroad Kupası Challenge yarışı

Andoff Kurucu Başkanı Rıfat Uğurlu (solda), spor komiseri olarak görev yaptığı Challenge’ın sabah 8.30’unda yapılan yarışmacı brifingine katılmayan kulübün saymanı Ali Aktaş‘a 100 TL para cezası kesti ve makbuzu mukabili tahsil etti! Makbuzun açıklama kısmında, “ikinci mahalli offroad yarışı brifingine katılmama cezası” yazmaktaydı.

Arena’daki soğuk havaya karşın, Ankaralı baş gözetmenlerden Öcal Zilanlı (soldan üçüncü) ve ekibi, mahalli yarışın finiş noktasında (üstte) görev başında Ralli Ajansı objektifine böyle yansıdılar.

Challenge’da günün tek taklasını Ufuk Bekdemir attı. Finiş hakem noktasından önceki son zıplamada çok havalanan ve burun üstü çaıkılıp sağ kapısı üzerinde kala kalan Ufuk’un yardımına görevliler ve seyirciler koştu ve kısa sürede aracını yeniden dört tekeri üzerine getirdiler. Devrilme anında boca olan yağlarını yaktığı anda kesif bir duman çıkaran aracı ile etabın kalan turlarını tamamlamadan servis alanına dönen Ufuk, mekanikerlerin müdehalesi ile sonraki etaba katılabildi.

Ufuk Bekdemir‘in (solda) aracında arızalandığı için harareti arttıran fan’ı mekanikeri Ahmet usta tarafından uzun bir uğraştan sonra kısmen düzeltildi ama daha sonra bir kaynak takviyesi için Gölbaşı’ndaki sanayiye gönderildi.

Ankara Offroad Kupası 2’nci yarışının yapılmasına katkıları olan ve hepsi Andoff yöneticisi ve üyesi olan isimler unutulmadı ve isimlerinin yazılı olduğu bir banner ödül töreni alanında sergilenerek onure edildi.

Diğer fotoğraflar için >>   1  –  2  –  3  >>

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top