Çelik, offroad delegesine güveniyor!

Federasyonun yarın (cuma) Ankara’da yapılacak olan 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olan Satvet Çiftçi’nin seçimi kazanması halinde O’nun Yönetim Kurulu’nda Offroad Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev alacak olan Muharrem Çelik, “sporun parasını sadece spor için harcayacağız” dedi.

Muharrem Çelik, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, federasyon bütçesinden offroadlar için bir pay ayrılmasını isteyeceğini ve bu bütçeden tüm offroad kulüpleri ve yarışlarının destekleneceğini söyledi. Çelik, yıllardır süregelen uygulamanın tersine çevrileceğini ve yeni dönemde görev yapması halinde en önemli hedeflerinden bir tanesinin de, bugünkü offroad oyunlarının mahalli yarışlara, yine bugün yapılmakta olan mahalli yarışların da ulusal yarış haline çevrilmesi olacağını ve bunun için de üzerine düşen bütün görevleri yerine getireceğini ifade etti.

Offroad kulüplerinden geniş bir kesimin desteklediği Muharrem Çelik, offroad delegelerine olan güvenini, Satvet Çiftçi’nin “altın kadrosu” içerisinde de en çok oyu kendisinin alacağını iddia ederek gösterdi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top