CANLI YAYIN | Ve sandıklar açılıyor!

Ve oylama bitti, sandıklar kapandı. Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın seçimde oyunu kullanması için bir süre beklenildi. Ankara trafiğine takıldığı için salona geç gelen Genel Müdürü’nün de oyunu kullanması ile birlikte, Divan Başkanı Süleyman Bektaş, kayıtlı 151 delegeden 149’un oy kullandığı sandıkların açılması talimatını verdi. Her iki tarafın da gözlemcileri ile yakın takibe aldıkları oy sayımına başlandı..

……………………………………………..

Demir Berberoğlu’dan “aktif ayrımcılık” söylemi.. Genel kurulda konuşmasını yapan Demir Berberoğlu, Satvet Çiftçi’nin kendisine ‘bir beyefendi’ diyerek bahsetmesine üzüldüğünü söyleyeek başladı. Konuşması 20 dakikalık asıl süreyi aşınca Divan başkanı tarafından verilen ek 10 dakikalık süreçte tamamlayan Demir Berberoğlu, ilk basın toplantısında gazetecilere açıkladığı gibi, amatörden ana aktif ayrımcılık yapacağını söyledi. Seçilmesi halinde Bayanlara lisansın 1 TL olacağını berlirten Berberoğlu, büyük bütçeli takımların da rahat ta olmadığını dile getirdi, ihtisas medyasının bir birliği olmadığına vurgu yaptı, internetten HD yayın apılmasına ön ayak olacağını söyledi, kulüplerin hepsinin sıkıntıda ve desteğe muhtaç olduklarını ifade etti ve sözlerini amatör bir ruh ve anlayışla ama sporcu zihniyeti ile bu spora hizmet etmeye talip olduğunu belirtti. Demir Berberoğlu’nun konuşmasından sonra sıra başkanlık seçimi ile oy kullanmaya geldi.

………………………………………………

Satvet Çiftçi’den çifte salvo!.. Satvet Çiftçi, genel kurulda konuşmak üzere kürsüye geldi. Konuşmasında Başkan Tahincioğlu’nun sporda faydalı işler yaptığını ama devam etmekte ısrarda hatalı olduğunu söyledi. Bugün için federasyonun vizyonunun çoktan bittiğini iddia eden Satvet Çiftçi, diğer başkan adayı Demir Berberoğlu’nu da hem kendi kadrosunu açıklamadığı ve hem de kendi ekibindeki isimlere yönelttiği ‘ticari faaliyet’ eleştirilerinden dolayı ağır eleştirdi.  Yazılı konuşmasını ipad’inden yapan Satvet Çiftçi’nin konuşmasının ayrıntıları ilerleyen saatlerde ajansta olacak. Satvet Çiftçi’den sonra Demir Berberoğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.

………………………………………….

Başkan adayları konuşacak.. Diva Başkanı Süleman Bektaş, gündem gereği başkan adaylarının konuşma yapacakları söyledi. Ancak tarafların talebi üzerine salondan ayrılıp otelde lobiye dağılan genel kurul delegeleri salona çağrıldı. Salonda delegelerin yerlerini almasından hemen sonra başkanlar konuşacak..

Raporlar onaylandı.. Denetleme raporunun okunmasından hemen sonra, divan başkanı raporlar üzerine konuşma yapmak isteyen delege olup olmadığını sordu. Satvet Çiftçi, söz aldı ve kürsüye geldi. Çiftçi, mali genel kuruldada raporda imzası olmayan iki denetçenin bu raporları da neden imzalamadıklarını sordu. Cevaben kürsüye gelen Denetleme Kurulu Bşkanı Necip Bektaş, birçok kez çağrı yapmalarına karşın, ilgili kişilerin devletteki görevleri nedeniyle rapor yazımlarına elmediklerini savundu. Konuşmalarının sonasında önce denetleme ve sonra da disiplin kurul raporları tek te oylanarak kabul edildi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top