Global rallikros başarısına yeni sponsor desteği

Küresel Ralli-Kros Şampiyonası, rallikrosu dünya genelinde daha yaygınlaştırma projesine uygun önemli bir kaynak sağladı. Bu yeni ortaklık sayesinde, küresel rallikros şampiyonasında rekabet ve mükemmellik ile operasyonel alt yapı odaklı bir dizi önemli yatırımlar yapılacağı açıklandı.

Küresel Ralli-Kros Şampiyonasına CEO’su Chip Pankow, ?Bu yatırım, operasyonel alt yapının yanı sıra daha agresif olayları desteklemek ve büyüyen hayran kitlesi ile ilgi alanının büyümesini hızlandırmak için seriyi arttırma yeteneğini güçlendirecek? dedi ve ekledi; ?Şampiyona gerçek potansiyelini gösterdikten sonra, bu ortaklık, bizim erken başarımız üzerine yeni başarıları inşa etmeye devam edebileceğimiz ideal noktada geldi.?

Küresel rallikros şampiyonası, motor sporları, aksiyon, spor ve gençlik kültürünün bir araya getiren bir sportif eğlence vaad ediyor. Yükseklerden uçan aksiyon adan Tanner Foust, Dünya Ralli Şampiyonları Marcus Grönholm ve Sébastien Loeb ile aksiyon sporun simgeleri Ken Block, Travis Pastrana ile Brian Deegan, rallikros parkurlarında da performans sergiliyorlar.

Pankow, ?varlığımızın ilk 18 ayı boyunca organik büyümede görülmemiş bir düzeye ulaştmaktan fazlasıyla memnun kaldım? dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; ?şimdi, bu yeni yatırımla daha güvenle ve özellikle bu alanlarda yatırım yapma açısından yıllık bazda büyüme için kriterler sağlayacak bir grafiği yakalamalıyız. Bu, operasyonel alt yapı gibi, uzun vadede gerçek bir fark yaratacak.?

2011 yılında ilk kez bu yana, küresel rallikros şampiyona serisi dramatik bir büyüme yaşadı. Açılış sezonunda üç bağımsız yarışlık bir programa sahipti. Bu yıl, Speedway Motorsporları ile bir anlaşma uyarınca, takvim yeni mekanlarının yanı sıra ve NASCAR, IndyCar ve de X Oyunları?nı dahi kapsayacak şekilde genişletildi.

Seride Subaru, Ford, Dodge, Hyundai ve Citroën?in yanı sıra dünyanın dört bir yanından önemli üst düzey bir üretici destekli ekiplerle, son derece rekabetçi bir ortam yaratıldı. Serinın partnerleri ise Puma, Discount Tire, Motegi Racing, DiRT Showdown, Cooper Tire ve Pro Git. Şampiyona anlaşmanın bir parçası olarak ESPN kanalından canlı yayınlanıyor. Şampiyonada sıradaki yarış 29 Eylül?deki Las Vegas Motor Speedway.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top