İzmir’de otodrag rüzgârı yine asfaltı kavurdu!

İzmir Ülkü Yarış Pisti?nde yapılan ve 19 yarışmacının mücadele ettiği 5?nci ayak Otodrag yarışını sıcak havaya ve aynı gün yapılan sınavlara karşın tribünleri dolduran iki bin civarında yarış severler tarafından ilgi ile izlendi.

Öğleden sonra yapılan İzmir Yaz Kupası hazırlık yarışından hemen sonra pistin start düzlüğünde kurgulanan drag pistinde ikişerli kalkışlarda bazen aynı markanın farklı versiyonları, bazen de aynı sınıfta ama farkl ımarkaların kalkışları kimi zaman nefesler tutularak, ama kimi zaman da tebessümlerle takip edildi.

Günün son startında Porsche 911 Turbo ile ?Hacı Murat? 124?ün kalkışı da bunlardan biriydi ve haliyle uzayıp giden Porsche?nin ardından finiş gören ?Hacı Murat?lı yarışçı yine de tribünlerden alkış topladı. 3 Haziran Pazar günü yapılan yarışlarda, kendi sınıflarında ilk 3?e girip podyum yapan yarışçılar ise şunlar oldu;

Sınıf 2 :1401-1600 > Hüseyin Kızılsu, Mehmet canseven, Mehmet Ali Fidan; Sınıf 3-1601-2000; Durmuş Ali Baylan, Haluk Can Bıyık, Yaşar Çam; Sınıf 6 – 2501 – 3200 > Murat Nazik, Ömer Çakır, Barış Aytemiz. İzmir?deki otodrag yarışlarının 6?ncı ayağı 1 Temmuz Pazar günü yapılacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top