Öğül Orhan, V1’i test etti

Türkiye Tırmanma ve Rallikros Şampiyonları’ndan Öğül Orhan, bir süredir ayrı kaldığı parkurlara geri dönmek için gözlem yaparken, İzmir pistinde V1’i de test etti!

Orhan, İzmirli yarışçılardan Süleyman Atay’ın daveti üzerine önceki gün geldiği İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde hem günün yarışlarını izledi ve hem de gün sonunda V1 direksiyonuna geçerek pistte tur attı.

Öğül Orhan, Ralli Ajansı‘nın sorularını yanıtlarken, geçen yıl yaşadığı talihsiz kazadan sonra sağlık soruları nedeniyle zorunlu olarak uzak kaldığı parkurlara olan hasretini bir kez daha dile getirdi.

Parkurlara dönme özleminin şiddetini arttırdığını ancak bu konuda eşinin direncini henüz aşamadığını da ifade eden Öğül Orhan, yeni sezon öncesi aracının hazır olduğunu ve kendisinin de yarışmak istediğini yineledi.

Öğül Orhan‘a, V1 test sürüşü sırasında İzmir Ülkü Yarış Pisti’nin sahibi İzmirli şampiyon pist yarışçısı Ümit Ülkü de eşlik etti. İki şampiyonun uzun süre attığı turlar, yarışlar sonrasında pistten henüz yarışmamış az sayıdaki yarış sever tarafından da ilgi ile izlendi.

Öğül Orhan‘ın test sürüşünün tamamlamasından sonra aynı aracın direksiyonuna geçen Muhammed Ali Ülkü, bir süre babası Ümit Ülkü‘nün gösterdiği çizgileri takip etti, ardından baba-oğul Ülkü’ler kendi aralarında yarış yaptılar.

Ümit Ülkü’nün İzmir Ülkü Yarış Pisti’ndeki etkinlik programını zenginleştirmek adına satın aldığı 11 adet V1’i İzmir ve Egeli yarışçılara birkaç yarışlık özel kupada yarışılması için kiralama fırsatını sunuyor.

Edinilen bilgiye göre, bu yıl yapılması planlanan kupada İzmirli yarışçı kardeşler Süleyman, Ahmet ve Mehmet Atay’lar ile CMS jantın iki ortağının yarışmak üzere onay verdiler. Öğül Orhan ise, dün (pazartesi) tüm gün test yapmış olmasına karşın V1’de yarışma konusunda henüz olumlu yanıt vermedi.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top