Yeni > Yeşim Bostancı, yoğun bakımdan çıktı!

Dün (çarşamba) uzun ve zorlu bir bel ameliyatı geçiren Yeşim Bostancı, bugün yoğun bakımdan çıkarıldı ve hastahanedeki özel odasında istirahate alındı. Eşi Serdar Bostancı, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada ameliyatın son derece başarılı geçtiğini ve sonrasında da herhangi bir sorun yaşanmadığını, bu yüzden yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alındığını söyledi. Onbeş gün hastanede kalması beklenen Yeşim Bostancı’nın, evinde de altı ay süreyle tedavi göreceği belirtiliyor.

8 Yıllık rahatsızlık.. Yeşim Bostancı’nın ağır bir bel ameliyatı geçirmesine neden olan  rahatsızlığı 2003 yılında bir yarışta düşerek belini incitmesi ile başladı. Ford takımının Turkcell sponsorluğunda ve Serkan Yazıcı’yı yarıştığı sezonda, bir hakem noktasında zaman almak üzere ‘görev’ yapan Yeşim Bostancı, ayağının kaymasıyla belinin üzerine düşerek ilk darbeyi almıştı. Zamanla artan ve artık ileri dereceye ulaşarak rahatsızlıkları dayanılmaz boyuta ulaşan bel ağrısının ancak ameliyatla giderilmesini mümkün olduğu anlaşılınca, sezon arası zamanda bıçak altına yatma kararı alındı. Serdar Bostancı, bir rallide görev yaparken geçirdiği kazanın bugünlere gelinmesinde etkili olduğunun altını özellikle çizerek, eşinin ‘rallizede’ olduğunu vurguladı.

30 Kasım 2011 Çarşamba | Önceki haber.. İstanbul Otomobil Kulübü yönetim kurulu üyesi Yeşim Bostancı, bugün önemli ve başarılı bir bel ameliyatı geçirdi. Castrol Ford Rallye Team Turkey Takım direktörü Serdar Bostancı‘nın eşi, 2011 Türkiye Ralli Genç Pilotlar Şampiyonu Murat Bostancı‘nın annesi olan Yeşim Bostancı, bir dönem kopilot olarak yer aldığı parkurlara veda ettikten sonra aynı zamanda üyesi olduğu kulübün organizasyonlarında ve ardından da yönetim kurulunda görev aldı.

Bel kayması rahatsızlığı nedeniyle bir süredir doktor kontrolünde teşhis ve tedavi yöntemleri için konsültasyonlara giden Yeşim Bostancı, bu rahatsızlığının giderilebilmesi için ameliyat olma konusunda karar verdi. Bu sabah saat 6,5 ta iseFlorance Nightingale hastanesinde ameliyathaneye alınan Yeşim Bostancı, uzun ve zor bir operasyondan sonra öğleden sonra yoğun bakıma alındı.

Altıbuçuk saat süren ameliyatın başarılı geçtiğini ve yapılması gereken müdehalelerin başarıyla yapıldığını dile getiren doktorları, Yeşim Bostancı’nın 15 gün süreyle hastanede kalması gerektiğini ifade ettiler ve ameliyatla ilgili rahatsızlığının tamamen iyileşmesinin ise altı ayı bulacağını eklediler.

Geçen yıl, aynı hastanede apandist ameliyatı geçiren Serdar Bostancı, operasyon süresince hastaneden ayrılmazken, yurt dışında bulunan oğlu Murat Bostancı da İstanbul’a döner dönmez soluğu hastanede aldı. Gün boyunca yoğun bir stres yaşayan baba oğul Bostancı’lar, doktorların ameliyatın başarılı geçtiği haberi ile rahatladılar. Ralli Ajansı ve Ralli Dünyası Dergisi olarak, Yeşim Bostancı’ya geçmiş olsun diyor, en kısa sürede eskisinden daha sağlıklı bir halde sevdikleri ile uzun bir yaşam geçirmesini diliyoruz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top