Muharrem Çelik; “Bu çarkın bir dişlisi olmak istemedik!”

TOSFED’de yönetime karşı bayrak açan kulüplerin başında gelen Ankara Doğa ve Otomobil Sporları Kulübü‘nün A(NDOFF) Başkanı Muharrem Çelik, Ralli Ajansı’na verdiği röportajda, ‘ANDOFF başkanı olduğu sürece, ulusal yarışı yapmama konusunda sözü olduğunu’ anımsattı ama ‘kulübün yarışçılarını diğer yarışlara katılam konusunda serbest bıraktıklarını’ söyledi. ANDOFF’un en kalabalık kulüplerinden başında geldiğini anımsatan Başkan Çelik, yönetime karşı kulüp olarak sergiledikleri duruş konusunda tüm üyeleri bilgilendirip desteğini aldıklarını da vurguladı. Mali genel kurulda yönetime verdiği evet oyu nedeniyle muhalefet tarafından eleştirilen ANDOFF’un başkanı Çelik, ‘kimseye bu konuda söz vermedik, ayrıca kendi kararımızı kendimiz veririz’ diye konuştu. Ödül töreni gecesinde ‘şekiller değişince, neden birbirimize kırdırıldık diye düşündük’ diyen Başkan Çelik, “..bu çarkın dişlilerinden biri olmak istemedik” diyerek net konuştu. ANDOFF Başkanı Muharrem Çelik’İn yankı yapacak röportajını izlemek için, lütfen video’nun üzerini tıklayınız. VİDEO BİLGİLERİ > 44 MB, 10 Dakika | Video, üzerini tıkladıktan 6 saniye sonra başlar..

Son 70 haber

4 Yorum - “Muharrem Çelik; “Bu çarkın bir dişlisi olmak istemedik!””

  1. TOSFED YÖNETİM ŞEKLİ YANLIŞ FEDERASYON YANLIŞ YÖNETİLİYOR..
    Sayın arkadaşlar şu anki yönetim şekli sadece kendilerini düşünen (en son ödül töreninde olduğu gibi orda olanlar bilir) bu spora gönül veremeyen ve bu sporu bilmeyen bildiğini iddia eden yönetim şekli vardır. Şu anki yönetim bu sporun gelişmesi ve yeni yarışmacılar kazanmak ve elimizde olan yarışmacıları tutmak ve kulüplerin organizasyon yapmak için ne yapıyor.. Bizlerin tek bir amacı var bizler bu sporu seviyor ve gönül veriyoruz amacımız sporcuyu çoğaltmak bu sporculara sahip çıkmak ve destek olmak yarış ve organizasyon yapmak isteyen kulüplere destek olmak onlarla birlikte hareket etmek ve kulüpleri faal olarak çoğaltmak istiyoruz. Yeni yönetim şekli işi bilen kulüplerden yarışmacılardan gerekirse gözetmenlerden oluşturmak için çıktık bu yola. Bizler gibi bakan ve düşünen kulüpleri yarışmacıları ve gönül veren insanları bekleriz. Nasıl mı olacak? Bekleyin ve görün!

  2. Ümit GÜVENDİK

    Sayın Başkan’ın almış olduğu kararları taktirle karşılıyorum. Off-road sporunu geliştirmek, daha yaygın bir halde kitlelere ulaştırılması amacıyla bu yolda yapmış olduğu başarılı çalışmalardan ben ve benim gibi off-road sporunu seven diğer arkadaşlarımızla da taktir ile karşılıyoruz. Off-road sporunun son zamanlarda yapmış olduğu, özellikle ANDOFF’un yüksek performansının da inşallah yeni oluşumunda ÖRNEK alınarak bu sporun daha ne kadar çıtasını yükseltebileceğiz düşüncesini kendilerinin de bu düşünceye katılarak gerekli ilgiyi göstermelerini bekleriz.

  3. CAFER SARIALTIN

    süleyman bey sporsunun çoğalması ve yarışların daha fazla yapılması federasyona bağlı federasyon nasıl kime destek oluyorki..

Yoruma kapalı

Go To Top